Medina lagt for had efter Mandela-foto

Skrevet af Lotte Sørensen

06/12/2013

Dagens topnyheder

- Vi sender kun kærlighed mod Nelson!!!. #lovemandela #rip #peacetotheworld

Sådan lyder billedteksten, til det foto, Medina delte med sine fans på Facebook, efter Nelson Mandela i aftes mistede livet.

Men det er ikke ordene, men motivet, der vækker harme blandt hendes fans på Facebook. Her ses en smilende Medina i pels foran en elevator, mens hun flasher sin Chanel-pung for kameraet. Og det vækker vrede blandt mange.

Læs også: Sydafrikanere siger farvel til Mandela med sang og dans

- Dét der! Det er simpelthen SÅ respektløs opførsel. Hvorfor overhovedet nævne Mandela på sådan et ligegyldigt "se mig" usmageligt #selfie ? Jeg har egentlig fundet dig sympatisk, men det gør jeg bestemt ikke længere. Medina, du er en voksen kvinde, du burde vide bedre! skriver Chicha Lykke Ramos Santana.

- Du sender kun kærlighed til din Channel pung! lyder det fra Niko Nørbo Poulsen.

- Det er useriøst, det er skamfuldt, det er respektløst og det er en forfærdelig afsked at give en af verdens største personligheder NOGENSINDE! Puuh hvor skulle du skamme dig, skriver Frederik Gram Davidsen.

Læs også: Dødsfald: Her er den blå bog om Nelson Mandela

Enkelte forsvarer dog Medinas foto.

- Skal hun græde på billedet? Han blev 95 år gammel og levede et fuldt liv. Hvad er der galt med jer allesammen? Himlen har fået endnu en engel. Hvis hun ikke havde postet noget, ville folk have været vrede, nu postede hun et billede, og folk er stadig vrede. Slap af folkens, RIP, skriver Lisa Hübner Villarreal.

Median har ikke svaret på kritikken på Facebook, men kort efter postede hun et billede af Nelson Mandela.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se Medinas Mandela-selfie i stor størrelse her: