Medina på sin første akustiske tour

Den danske popdronning Medina drager til efteråret på en akustisk turné, som blandt andet rammer Musik og Teaterhuset i Sønderjyllandshallen i Aabenraa den 26. oktober.

I et lille land er der kun plads til én dronning - hun hedder Medina. Lige siden hun i begyndelsen af 2009 brød i gennem lydmuren, indtog dansegulvene og røg i fast rotation på radioer landet over, har Medina regeret den danske poptrone.

Medina er nu klar til at drage på efterårsturné hvor atmosfæren er nærhed og intensitet og hvor publikum bliver ført gennem alle Medina´s mange hits helt "tæt på".

"Tæt på" fik publikum også lov at komme i efteråret 2012, hvor Medina gav en eksklusiv og intim akustisk koncert i Glassalen i Tivoli. Her blev publikum inviteret på en akustisk rejse gennem kometkarrieren, - til salens store begejstring og musikkritikernes femstjernede anmeldelser.

Det er denne rejse, publikum vil atter bliver inviteret 'Tæt på', når Medina tager på sin første akustiske turné nogensinde. Og det vil ikke kun blive en særlig oplevelse for de heldige publikum, men også for Medina selv, som længe har drømt om netop denne opstilling:

- En akustisk turné hvor jeg kommer helt tæt på mine fans med mine sange og i et mere nøgent udtryk, har længe været en stor drøm for mig, siger Medina.

"Kun for mig" blev begyndelsen på et stykke dansk musikhistorie, der den dag i dag stadig skrives på: i løbet af de sidste tre år har Medina solgt mere end 500.000 singler og over 130.000 albums. Uhørte cifre i en branche, der eller kun oplever salgskurver, hvor kursen er nedadgående.

I samme periode har hun udsendt mere end 20 musikvideoer, modtaget guldplader i Tyskland og rundet over 100.000 solgte eksemplarer af det internationale debutalbum 'Welcome to Medina".

Den engelsksprogede opfølger er allerede udgivet i store dele af Europa, og udkommer til september i det forjættede USA. Singlerne 'You and I' og 'Addiction' var Medinas første internationale udgivelser, der nåede toppen af bl.a. den amerikanske Billboards 'Hot Dance Airplay'- hitliste, og singlerne lå også i A-rotation på BBCs Radio 1.

Billetter til Medina's akustiske tour kan købes på www.billetten.dk.

Her kommer Medina - akustisk tour:

17. oktober: Vejle Musikteater

24. oktober: Magasinet, Odense

26. oktober: Musik og Teaterhuset, Aabenraa

1. november: Værket, Randers

Dagens Gossip