Medina punker den op til Vild med dans

Skrevet af admin

12/09/2014
Der er mange måder at håndtere et break up på. Nogen trøstespiser sig til et par ekstra kilo på sidebenene, mens andre genopfinder sig selv med et helt nyt look. Den danske popsild Medina har valgt nummer to. Hun gik i august fra kæresten Frederik Bagger. Og selv om break ups aldrig er sjove, når man oplever dem på egen krop, så har den 31-årige sangerinde aldrig set bedre ud.Således kan Medina fredag aften opleves live i Vild med dans iklædt en kropsnær kjole, der overlader meget lidt til fantasien. Håret sidder, som det skal, og som prikken over i'et har den smækre sangerinde valgt at pynte sig med en sølvring i næsen.- Det var min veninde, der inspirerede mig, fortæller Medina og får et spøgefuldt glimt i øjet, mens hun fortsætter:- Men den er altså ikke rigtig. Den er bare klipset på, afslører hun.Den populære sangerinde skal under aftenens show optræde med sin nye single "Giv slip".- Jeg glæder mig så meget til at skulle optræde med det nummer live. Det er sådan et fedt nummer at synge live, siger Medina.Newspaq

Dagens topnyheder

Der er mange måder at håndtere et break up på. Nogen trøstespiser sig til et par ekstra kilo på sidebenene, mens andre genopfinder sig selv med et helt nyt look. Den danske popsild Medina har valgt nummer to.

Hun gik i august fra kæresten Frederik Bagger. Og selv om break ups aldrig er sjove, når man oplever dem på egen krop, så har den 31-årige sangerinde aldrig set bedre ud.

Således kan Medina fredag aften opleves live i Vild med dans iklædt en kropsnær kjole, der overlader meget lidt til fantasien.

Håret sidder, som det skal, og som prikken over i'et har den smækre sangerinde valgt at pynte sig med en sølvring i næsen.

- Det var min veninde, der inspirerede mig, fortæller Medina og får et spøgefuldt glimt i øjet, mens hun fortsætter:

- Men den er altså ikke rigtig. Den er bare klipset på, afslører hun.

Den populære sangerinde skal under aftenens show optræde med sin nye single "Giv slip".

- Jeg glæder mig så meget til at skulle optræde med det nummer live. Det er sådan et fedt nummer at synge live, siger Medina.

Newspaq