Megan Fox overtager populær komedierolle

Skrevet af admin

20/09/2015

Mest læste i dag

For bare en måned siden blev skuespillerinden Zooey Deschanel mor til en pige, og derfor kan hun af gode grunde ikke passe sin rolle som den komiske og akavede karakter Jess i komedieserien "New Girl".

Mens den 35-årige "500 Days of Summer"-skuespillerinde tager en velfortjent pause fra tv-skærmen, har tv-selskabet fundet en yderst populær erstatning for hende.

Den 29-årige "Transformers"-stjerne Megan Fox er nemlig blevet skrevet ind i manuskriptet som erstatning, mens der står bleer og bamser i Zooey Deschanels kalender, skriver ABC News.

Der er altså ikke tale om en permanent erstatning, derimod kommer Megan Fox til at spille rollen som den nye karakter Reagan, som lejer Jess' værelse, mens hun er væk.

- En lækker, skarptskydende lægemiddelrepræsentant, som kommer til byen i forbindelse med sit arbejde og sætter gang i tingene i lejligheden, lyder producernes beskrivelse af Megan Fox' nye rolle i serien ifølge ABC News.

Og det er ikke tilfældigt, at Megan Fox, som sidste år kunne ses i "Teenage Mutant Ninja Turtles"-filmen, har fået rollen. Den er nemlig skrevet specifikt til hende.

- Hun er den perfekte person til at komme ind og ryste lidt liv i de her fyre, fortæller produceren Liz Meriwether om Megan Fox, som skal spille over for seriens mandlige trekløver Jake Johnson, Max Greenfield og Lamorne Morris.

Megan Fox' debut i tv-serien kan opleves, når sjette afsnit af den nye sæson ruller over skærmen til januar i USA. Serien bliver vist på TV2 Zulu.

/ritzau/FOKUS