Mekaniker fandt sultende baby låst inde i bagagerum

Det var en chokeret mekaniker, som forleden åbnede bagagerummet på den bil, han var ved at reparere. Bag i bilen fandt han en nøgen babypige, som tydeligvis var både sulten og dehydreret. Den lille pige lå på nogle affaldsposer og var dækket af sin egen afføring.

En 40-årig kvinde havde afleveret bilen til service på værkstedet i Terrasson i det centrale Frankrig. Hun forklarede mekanikeren, at lydene formentlig stammede fra et stykke legetøj, som var blevet glemt i bilen. Det skriver The Guardian.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

I stedet viste det sig at være en pige, som menes være være mellem 15 og 23 måneder. Myndighederne har en formodning om, at den lille pige har været tvunget til at bo i bagagerummet hele sit liv.

Kvinden og hendes mand blev anholdt og sigtet for børnemishandling. Parrets tre andre børn er også straks blevet fjernet fra familien. Moren har forklaret, at hun forsøgte at holde barnet skjult, selv for sin partner.

Den lille pige er nu indlagt på et hospital, hvor undersøgelser har vist, at hun har voldsomt bagud i sin udvikling,og at hun har mentale problemer efter at have levet i bagagerummet med meget lidt kontakt til andre.

Siden den uhyggelige fund i søndags har den franske mekaniker, Guillauma Iguacel, haft svært ved at sove.

LÆS OGSÅ: 12-årig pige begik selvmord: 'Jeg savner mig far så meget'

- Det var et frugteligt syn, at se den lille pige i sin egen afføring, ude af stand til at løfte sit hoved og ligbleg i ansigtet, siger han ifølge BBC.

Guillauma Iguacel fortæller også, at personalet på værkstedet straks beordrede moren til at tage barnet ud af bagagerummet og give hende noget at drikke. 

Dagens Gossip