Mekaniker ser nedtrykt mor gå til sit arbejde - da han stopper hende, afslører hun det utænkelige

Skrevet af admin

04/08/2016

Dagens topnyheder

En mekaniker bliver udråbt som helt, efter han gav en knust mor kærlig hjælp med på vejen.

Ernastina Nunez flyttede for nogle måneder til St. Petersburg i Florida for at komme væk og komme sig over tabet af sin søn, der led af posttraumatisk stress efter udsendelse som soldat og endte med at tage sit eget liv. Det rapporterer tv-stationen WTSP

Her havde mekanikeren Richard Newberry set hende gå forbi hans værksted hver dag i flere uger, når hun overdænget med tasker gik til sit arbejde på en lokal skole.

Fredag kunne han ikke længere tøjle sin nysgerrighed. Han besluttede sig for at tale med hende og opdagede grunden til, at hun så så trist ud.

- Hun begyndte at græde efter et minut eller to. Jeg sagde, at jeg var hendes ven. At jeg har været det samme sted. Jeg har været, hvor du er og klaret den, fortæller mekanikeren, der selv har en fortid som hjemløs og har kæmpet sine kampe.

Først tilbød han at sælge hende en bil til 600 dollars - omtrent 4000 kroner. Hun overvejede det, men sagde så, at hun ikke havde råd. Han satte derefter prisen ned til 2000 kroner.

Men det var stadig mere, end kvinden kunne betale.

Læs også: Kvinde kommer ind i smykkebutik: Går grædende derfra, da ejeren gør dette

Til sidst besluttede Richard Newberry at give hende bilen - gratis. Hun afslog tilbudet flere gange, hvilket til sidst fik ham til at sende video live på Facebook, så hun og alle andre kunne se, at han ikke lavede sjov.

- Jeg er alvorlig. Den er din, lød det fra mekanikeren.

Udsendt søn tog sit liv
Den knuste mor mistede sin søn, der led af posttraumatisk stress efter en udsendelse som soldat.

Efter han kom tilbage til USA, prøvede han at komme på fode igen. Han fik en kone og to børn. Men til sidst kunne han ikke bære smerten. Sønnen var den eneste, Ernastina Nunez havde.

- Jeg ønsker ikke, at nogen soldater eller tjenestemænd skal bære det på deres skuldre. De tager ud af landet og kæmper for dette land, og jeg ønsker, at de skal se det som et job. Gør det godt, kom hjem og glem alt om, hvad de har gjort. Bare lægge det bag sig, siger hun.

Lørdag hentede hun sin nye bil hos mekanikeren. Den er ikke bare et transportmiddel til hendes job fremover.

Den repræsenterer også håb.

Læs også: Bedstemor falder i badet, men får ringet til det forkerte nummer: Kort efter banker det på døren

- Han har givet mig tiltro til livet, lyder det fra Ernastina Nunez.

Se vidoen nedenfor.

 

Posted by Richard Newberry on Friday, July 29, 2016

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler: