Melanie Griffith springer til TV-krimi

Der er blevet langt mellem de tilbud, der lander i postkassen hjemme hos Melanie Griffith, men nu har skuespillerinden omsider fået en rolle, hun glæder sig til. Hun skal spille Scott Caans mor i TV-serien »Hawaii Five-0«.

Den opgave ser Griffith frem til, specielt fordi rollen er Caans idé.
Skuespillerinden fortæller nyhedsbureauet WENN, at hendes unge kollega selv henvendte sig fornylig: »Vi var på scenen sammen sidste sommer og han er bare så sej. Jeg er vild med ham«, siger »Working Girl«-stjernen, som håber, at hendes figur bliver fast på holdet i politiserien.

Griffith erkender, at det er blevet svært for hende at finde arbejde, fordi hun har alderen imod sig. »Jeg får ikke tilbudt ret mange film.
Det var sådan noget, jeg aldrig troede, ville ske for mig, dengang jeg var i 20erne og 30erne. Jeg hørte andre skuespillerinder brokke sig over, at de ikke fik noget at lave, fordi de var over 50, og nu forstår jeg dem«, siger Griffith og fortsætter. »Hollywood er på mange måder et overfladsisk sted og for kvinder handler det hele om ungdom og skønhed«.

Den 56-årige skuespillerinde synes også, at udbuddet i biograferne er
tyndbenet: »Jeg går næsten aldrig i biffen mere, for der er ikke noget ordentligt at se. Det er tegneseriefigurer og superhelte altsammen«, klager Griffith og tilføjer: »Min mand har faktisk skrevet et manuskript til mig, men han har travlt. Han er jo blandt andet Den bestøvlede Kat«.

Griffith giftede sig i 1996 med sin tre år yngre spanske kollega Antonio Banderas.

Dagens Gossip