Meldt til politiet: Økonomisk rådgiver snød Remee for millioner

Det er ikke sjovt at være i Remees sko i øjeblikket. Produceren er blevet snydt på det groveste den mand, som han ellers havde hyret til at holde styr på sin økonomi.

Remee har netop meldt sin tidligere rådgiver til politiet med en anklage, der lyder på underslæb for op imod tre millioner kroner, skriver Ekstra Bladet.

Avisen er i besiddelse af anmeldelsen. Der står, at Remee i 2012 blev kunde i Basisbank og samtidig fik direktør Jens Hoecks søn Christian Hoeck tilknyttet som personlig økonomisk rådgiver.

Men omkring jul i fjor manglede der pludselig penge i kassen hos Remee og hans mange firmaer, og regningerne blev ikke betalt.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

En granskning afslørede, at Christian Hoeck i al hemmelighed havde oprettet sit eget Eurocard med Remee som sponsor, skriver Ekstra Bladet.

På kort tid var der brugt enorme summer på alt fra tøj og hoteller til dyre diskoteksbesøg og talrige ture på diverse kasinoer.

- Som advokat for Remee S. Jackmann, Remee Songs Aps, Rambams Holding Aps, Rambams Entertainment Aps og Remee&Friends skal jeg hermed anmelde Remees tidligere personligt assistent , Christian Hoeck, for underslæb, jf. straffelovens § 278, fremgår det af anmeldelsen som Remees advokat Claus Molbech Bendtsen har indgivet til politiet.

Hverken Remee eller hans advokat ønsker at udtale sig om sagen til Ekstra Bladet. Heller ikke Basisbanks direktør Jens Hoeck eller hans søn ønsker at udtale sig.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip