Melissa troede, de dømte hendes evner som mor - her er hvad de i virkeligheden gjorde for hendes søn

Melissa Wistehuff havde været på stranden med sin mand og tre små børn, og nu skulle de allesammen ud at spise, inden de skulle hjem og slappe af.

Men den yngste, 2-årige Ian, var allerede træt efter en begivenhedsrig dag med masser af indtryk, så han gad ikke mere. Det udviklede sig hurtigt til et ægte raserianfald i den fyldte restaurant, som hverken mor eller far kunne holde nede.

- Han var ikke glad, for at sige det mildt. Han opfører sig normalt virkelig pænt i restauranter, men jeg tror, han var rigtig sulten og udmattet efter at have leget hele dagen på stranden, og det viste han, siger Melissa Wistehuff til ABC News.

Læs også: Fik hel restaurant til at græde: 5-årig forstår ikke, hvorfor hjemløs mand ikke har noget mad

Derfor måtte Melissa Wistehuff til sidst tage den 2-årige søn op af højstolen og bære ham udenfor for at berolige ham.

- Der var ret proppet på restauranten. De havde en lang kø, der fortsatte ud på gaden. Jeg blev nødt til at tage ham udenfor for at forhindre ham i at sparke nogen, siger hun.

Og det lykkedes endelig at få Ian til at slappe af. Men da de tog tilbage til de tre andre, begyndte raserianfaldet igen, og de måtte afbryde middagen.

Foto: Facebook

Faderen tog drengen med ud i bilen, mens Melissa Wistehuff gik op for at betale. Og her fik hun et chok.

For nogen havde allerede betalt deres regning på 560 kroner.

- Tjeneren sagde: ‘Nogen beundrede dig for din måde at tage hånd om situationen, og de havde ondt af dig.’ Jeg sagde: ‘Hvad? Hvad mener du? Hvem var det?’, siger Melissa Wistehuff.

Men det nægtede tjeneren at fortælle.

Læs også: Kvindes trafik-raseri går viralt: ‘Jeg fucker dig op’

- Jeg følt mig så rådden og var bare gået ud fra, at alle kiggede på mig, som om jeg var en forfærdelig mor, siger Melissa Wistehuff, der fik tårer i øjnene, selvom hun normalt ikke ville betegne sig selv som en følsom person.

Men venligheden stoppede slet ikke der. For da moderen fandt ud af, at hun ikke havde kontanter nok på sig til at give tjeneren drikkepenge, meldte et andet bord sig på banen. De havde også været imponerede over forældrenes måde at håndtere hele den akavede situation.

Melissa Wistehuff er utrolig rørt ovenpå hele oplevelsen. Hun har før lagt mærke til fordømmende blikke og har også hørt negative kommentarer, når et barn har skabt sig offentligt.

- Hvad mit barn gjorde var ikke unormalt. Hvad de andre personer gjorde, var unormalt, siger hun og vil i dag huske på, at de blikke, hun oplever som dømmende, også kan være medfølende.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip