Mellberg: Vi skal holde øje med Llorente

Juventus råder over stjerner som Andrea Pirlo, Arturo Vidal, Carlos Tévez og Paul Pogba.

Men FC Københavns midtstopper Olof Mellberg advarer især mod angriberen Fernando Llorente inden aftenens Champions League-kamp i Torino.

Llorente var ikke med for Juventus, da det italienske mesterhold spillede 1-1 mod FCK i Parken. Spanieren forventes med fra start i aften.

- Der bliver givetvis meget fokus på det defensive. Men vi skal også forsøge at vinde bolden og holde fast i den i perioder, så vi ikke kommer under alt for stort pres i hele kampen.

- Det så vi frem for alt i anden halvleg mod Juventus i Parken, hvor vi kom under stort tryk, og så fik de deres chancer.

- Og nu har de Llorente, som ikke spillede i Parken, med igen, og han er hurtig og farlig i boksen, hvis der opstår mange situationer med indlæg fra kanterne. Så der bliver en del at tænke på både defensivt og offensivt, siger Mellberg.

FCK har fire point efter fire gruppekampe, mens Juventus kun har tre point på sidstepladsen i gruppen, så københavnerne kan bevare teten med et overraskende point eller tre.

Real Madrid fører gruppen med 10 point, mens Galatasaray har fire point ligesom FCK, der formentlig kan tage andenpladsen med en sejr.

- Det bliver meget, meget svært. Alt skal fungere for os, vi skal gøre det rigtigt godt defensivt og sikkert også være lidt heldige.

- Og så må vi meget gerne have Johan Wiland til at spille en kamp, som han gjorde i Parken. Så det er mange dele, der skal fungere, før at vi kan få noget med os hjem, påpeger Mellberg.

Svenskeren har tidligere spillet for Juventus, men dengang havde klubben hjemmebane på Stadio delle Alpi.

- Det er spændende. Jeg har ikke spillet på Juventus Stadium, men det er alligevel spændende at være tilbage. Det bliver hårdt for os, men jeg ser frem til kampen, lyder det fra Mellberg.

/ritzau/

Dagens Gossip