Menstruerende kvindes svar på kæk kommentar er genialt

Hun havde nok ikke lige regnet med, at få denne kommentar, da hun var nede i sit lokale supermarked og handle ind.

Lauren Jovanovic er fra Australien, og hun har sendt en meget morson klage til dagligvarekæden Coles.

Læs også: Sikke en fest! Brudepar overrasker deres gæster med et episk danseshow

Hendes korte skrivelse har allerede høstet over 150.000 likes på Facebook.

Hun oplevede nemlig, at en fyr blev lidt for kæk, da hun skulle købe hygiejnebind.

Læs hendes geniale svar her:

"Hej Coles. Jeg undrede mig bare over, om jeres mandlige personale får træning i, hvad der er passende samtaleemner og ansigtsudtryk, når de scanner hygiejneting som bind og tamponer?

Jeg spørger, fordi en ung mand, som ikke engang nåede mig til brysterne, under min sidste shoppetur, på en eller anden måde troede, at “har du prøvet Viva køkkenruller, jeg har hørt, de er meget absorberende?” var et acceptabelt spørgsmål at stille mig, mens han kom mine hygiejnebind i en pose.

Hans smil var også ret stort, endnu større end den pakke bind, han lige havde kørt igennem for mig. Normalt er jeg for god humor, men når en kvinde menstruerer, bliver hun et farligt, vredt og skræmmende væsen, som på ingen måde ønsker at høre om alternative metoder til at holde eller absorbere blodet, der uden barmhjertighed flyder ud af hendes nedre regioner.

Et simpelt “Hvordan har din dag været?” havde været fint.

Når det er sagt, vil jeg lige tilføje, hvis en af jeres mandlige ansatte påstår, at en eller anden skør kvinde har tilbudt at plante en rulle Viva-køkkenrulle oppe i vedkommendes bagdel for at se, hvor ‘absorberende’ det virkelig er, så må jeg forsikre jer om, at han lyver.

Jeg foreslog faktisk Coles eget mærke, fordi jeg mener, at jeres ansatte burde stå bag (eller i det her tilfælde foran) jeres egne produkter til alle tider. Bedste hilsner fra en kvindelig kunde, som er aldeles i stand til at håndtere “den tid på måneden” selv."

Se den originale post her:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Hi Coles. Just wondering whether your male checkout staff receive training on appropriate conversation and facial...

Posted by Lauren Jovanović on Monday, August 3, 2015

 

Dagens Gossip