Mere end 1.100 bakker nu op om mindeside for Nikolaj i Aalborg

Opbakningen er stor til de efterladte efter den 20-årige Nikolaj Broberg Winther, der tirsdag blev fundet død i Aalborg.

Nikolaj forsvandt lørdag efter en julefrokost i Aalborg, og torsdag blev han fundet død i havnen i Aalborg.

Kort efter blev der oprettet en mindeside på Facebook til støtte for hans familie, venner og bekendte.

Her torsdag aften havde 1.159 klikket på synes godt om knappen på siden, og dermed bakket op om den.

- Formålet med denne mindeside er at give alle med lyst til at vise Nikolaj og hans familie medfølelse mulighed for at skrive lidt ord til forældrene til Nikolaj men også resten af familien.

Husk at blive ven med os på Facebook - klik her

- Håber mange vil komme ind på siden og skrive et par ord til Familien til Nikolaj og måske nogle mindeord om hvordan de synes Nikolaj var som ven/bekendt. Familien til Nikolaj fortjener 100% opbakning i den kommende tid som bliver hård på mange måder. lyder det i begrundelsen for mindesiden.

Og det er strømmet ind med trøstende og smukke mindeord.

- Sidder virkelig og tager mod til mig,for at skrive noget her,men det er bare så sørgeligt,at jeg græder hver gang,jeg skal starte.......Du var alletiders fornuftige unge mand,med en super humor, du var fætter til mine børn,og havde SÅ MEGET LYST TIL LIVET. Ved at du glædede dig til at blive færdig udlært,så du kunne flytte hjemmefra....Ud at stå på egne ben og smage på livet....men det nåede du bare ikke,og så kan vi sidde tilbage og spørge hinanden Hvorfor????men vi får aldrig svar på det :((Det hele er bare så uretfærdigt.....VI savner dig ....ÆRE VÆRE DIT MINDE ♥ ♥ >3, skriver Jane blandt en af mange.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip