Mere guld til dansk kajak-roer

Den danske kajak-roer René Holten Poulsen er i forrygende form lige nu. Lørdag vandt han således europamesterskabet på OL-distancen 1000 meter, og søndag morgen fulgte han op med EM-guld på den halve distance.

Dermed er den 24-årige dansker for første gang i karrieren dobbelt europamester.

Ved EM-stævnet i Portugal overtog René Holten Poulsen føringen i finalen halvvejs gennem løbet, og derfra satte den bomstærke dansker bare alle konkurrenter til vægs og vandt med næsten ét sekund ned til ungareren Miklós Dudás. Tyskeren Max Hoff fik bronze.

René Holten Poulsen deltog ved det seneste OL i London sidste sommer, og her havde han sat næsen op efter medalje, men måtte meget skuffende nøjes med fjerdepladsen i 1000 meter finalen.

En del tyder på, at den oplevelse har fået den ambitiøse kajakroer til at skrue endnu mere op for træningen, for 2013 har indtil nu været hans resultatmæssigt flotteste i karrieren. Og René Holten Poulsen kan endda blive tredobbelt europamester søndag, da han senere deltager i finalen på 5000 meter.

Her er danskeren som udgangspunkt tilfreds med en top 5-placering, men med så forrygende en form kan endnu en EM-medalje på ingen måde udelukkes.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip