Mere uro i Brøndby: Direktør Jan Lockhart forlader øjeblikkeligt klubben

Brøndby Stadion.

Uroen fortsætter tilsyneladende i superligaklubben Brøndby, der nu skiller sig af med endnu en direktør.

Det er Jan Lockhart, der nu fratræder sin stilling som administrerende direktør i Brøndby IF efter det der hedder en gensidig overenskomst med Brøndby IF's bestyrelse.

Sådan lyder meldingen fra både Jan Lockhart og bestyrelsesformand Per Bjerregaard.

- Vi er efter samråd med Jan (Lockhart, red.) nået frem til den konklusion, at Jan og Brøndby IF ikke har været det rigtige ægteskab, og at vores veje - efter gensidig overenskomst - derfor nu skilles, siger bestyrelsesformand Per Bjerregaard.

- Både Jan og bestyrelsen har ydet en stor arbejdsindsats for at få tingene til at gå op i en højere enhed, men vi har måtte konstatere, at det i sidste ende ikke fungerede optimalt for nogen af parterne. Derfor siger vi farvel og tak for indsatsen til Jan, og Tommy Sommer Håkansson (i forvejen adm. dir. i Brøndby IF' datterselskab Brøndby Food&Mind A/S, red.) konstitueres som administrerende direktør i Brøndby IF.

Jan Lockhart kommenterer afskeden loyalt.

- Jeg har haft en god tid i Brøndby IF, men som Per også siger, så har det vist sig ikke at være det rigtige ægteskab. Sådan går det nogle gange, selv om begge parter går ind i det med de bedste intentioner og fornemmelser, siger han.

- Jeg vil gerne takke alle de personer, jeg har lært at kende i Brøndby IF for en god tid og ønske hele klubben held og lykke fremover.

[polldaddy poll=6306537]

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip