Mere uro i Brøndby: Direktør Jan Lockhart forlader øjeblikkeligt klubben

Brøndby Stadion.

Uroen fortsætter tilsyneladende i superligaklubben Brøndby, der nu skiller sig af med endnu en direktør.

Det er Jan Lockhart, der nu fratræder sin stilling som administrerende direktør i Brøndby IF efter det der hedder en gensidig overenskomst med Brøndby IF's bestyrelse.

Sådan lyder meldingen fra både Jan Lockhart og bestyrelsesformand Per Bjerregaard.

- Vi er efter samråd med Jan (Lockhart, red.) nået frem til den konklusion, at Jan og Brøndby IF ikke har været det rigtige ægteskab, og at vores veje - efter gensidig overenskomst - derfor nu skilles, siger bestyrelsesformand Per Bjerregaard.

- Både Jan og bestyrelsen har ydet en stor arbejdsindsats for at få tingene til at gå op i en højere enhed, men vi har måtte konstatere, at det i sidste ende ikke fungerede optimalt for nogen af parterne. Derfor siger vi farvel og tak for indsatsen til Jan, og Tommy Sommer Håkansson (i forvejen adm. dir. i Brøndby IF' datterselskab Brøndby Food&Mind A/S, red.) konstitueres som administrerende direktør i Brøndby IF.

Jan Lockhart kommenterer afskeden loyalt.

- Jeg har haft en god tid i Brøndby IF, men som Per også siger, så har det vist sig ikke at være det rigtige ægteskab. Sådan går det nogle gange, selv om begge parter går ind i det med de bedste intentioner og fornemmelser, siger han.

- Jeg vil gerne takke alle de personer, jeg har lært at kende i Brøndby IF for en god tid og ønske hele klubben held og lykke fremover.

[polldaddy poll=6306537]

Dagens Gossip