Messi afviser anklage om skattesnyd

FC Barcelonas argentinske verdensstjerne Lionel Messi er sammen med sin far, Jorge Messi, blevet anklaget for skattesnyd af de spanske skattemyndigheder.

Myndighederne ønsker at få godkendelse til at gå videre med en sag, hvor man mener, at Messi og far skulle have snydt staten for mere end fire mio. euro (30 mio. kr.) i årene 2006, 2007, 2008 og 2009.

Messi-familien afviser dog anklagerne. På sin officielle Facebook-side har Lionel Messi således lagt følgende besked ud:

- Vi er lige gennem medierne blevet bekendt med kravet, der er rejst af de spanske skattemyndigheder. Vi er overraskede over nyheden, fordi vi har aldrig overtrådt reglerne, skriver Messi og fortsætter:

- Vi har altid levet op til vores skattemæssige forpligtelser, og har fulgt rådene fra vores skatterådgivere, som vil sørge for at kaste lys over denne situation.

Den snart 26-årige Lionel Messi er ifølge Forbes Magazine en af de højest betalte idrætsudøvere i verden med en løn på over 110 mio. kroner om året. Og oven i den sum høster den argentinske superstjerne et lignende beløb i sponsorindtægter.

Lige nu er Messi hjemme i Argentina, hvor han midt i ugen var med i den sidste halve time på det Argentina-mandskab, der ude spilede 1-1 i Ecuador i en VM-kvalifikationskamp.

Dagens Gossip