Messi afviser at skaden var problemet

Verdens bedste fodboldspiller blev markeret ud af kampen af Bayern-spillerne anført af Bastian Schweinsteiger og Javi Martinez. Hans driblinger lykkedes ikke, og afslutte gjorde han heller ikke. Men Messis glansløse præstation kan ikke undskyldes med den fiberskade, der har holdt ham på sidelinien de sidste par uger, forklarer han.

- Jeg havde det godt. Der er gået femten dage, hvor jeg ikke har spillet, så fysisk var jeg ikke helt på toppen. Men skaden kunne jeg ikke mærke, siger Messi ifølge spanske medier. Argentinerens FC Barcelona-mandskab tabte hele 0-4 til et fremragende Bayern-mandskab, så mulighederne for at nå Champions League-finalen på Wembley ser papirstynde ud inden semifinalens returopgør på Camp Nou i næste uge.

- Det er kompliceret, for Bayern er et meget godt hold, men vi vil forsøge at gøre, hvad vi kan, for at vende det hele og lave de mål, vi skal bruge. Det bliver svært, men vi skal prøve, siger Lionel Messi, der i det mindste kræver oprejsning i returkampen.  - Vi er nødt til at rejse os igen. Hvis ikke vi kan det, må vi slutte året godt og og tænke frem mod den kommende sæson, slutter den normalt så magiske argentiner.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip