Messi angiveligt i slagsmål med holdkammerat

Det giver sig selv, at Barca-spillerne efter kampen var ekstremt frustreret over de 90 minutters nedtur på Allianz Arena, som reelt set allerede har sendt det spanske storhold ud af Champions League inden returopgøret i næste uge. Men nu kan en spansk radiostation berette, at frustrationerne nåede voldsomme højder i omklædningsrummet.

For ifølge radiostation Cope røg superstjernen Lionel Messi og holdkammeraten Alexis Sanchez angiveligt i slagsmål i Barcelonas omklædningsrum, umiddelbart efter de nedslåede tabere fik lukket døren og kom i ly af pressen. Det skriver svenske Expressen.

Lionel Messi var i tirsdagens kamp langt fra sit sædvanlige høje niveau, og argentineren kunne slet ikke få sit spil til at fungere mod de stærke tyskere. En af forklaringerne kan være, at han har døjet med en skade, siden han blev skadet i den første Champions League-kvartfinale mod Paris Saint-Germain.

Om skaden, frustrationerne over nederlaget eller noget helt tredje så er forklaringen på den normalt altid så afdæmpede Lionel Messis slagsmål skal være usagt.

Dagens Gossip