Messi bliver måske klar til CL-opgøret mod PSG

Han standsede helt op. Tog sig til højre båglår og kiggede ud på udskiftningsbænken med en skærende grimasse.

Der resterede kun få minutter af første halvleg i Champions League-kvartfinalen ude mod Paris Saint-Germain, og hele Barcelona samt fodboldklubbens fans holdt vejret ved synet af deres stjernespiller i smerter.

Straks kom han i behandling i pausen ved klubbens lægestab, men skaden i låret kunne ikke forbedres på så kort tid, og dermed blev han erstattet af Cesc Fabregas.

Onsdag formiddag blev Lionel Messis skade så testet hjemme i Barcelona, og her viste det sig, at verdens bedste fodboldspiller med garanti ikke bliver kampklar til weekendens La Liga-opgør mod Mallorca. Dermed slutter scoringsrekorden for Messi, da han hidtil havde scoret i Barcelonas seneste 19 La Liga-kampe i træk.

Men om han bliver klar til returopgøret i Champions League på onsdag, det vides ikke, skriver klubben på sin hjemmeside.

Det hele afhænger af, hvordan skaden helbreder sig de kommende dage, men seneste Messi havde en lignende skade holdt det ham ude i fem uger. 

Generelt har den 25-årige argentiner formået at holde skadesraten på det minimale i sin karriere. Det seneste muskelskade var tilbage i marts 2011, hvor han i forbindelse med en landskamp fik en skade i venstre lår. Den holdt ham dog ikke ude i nogle kampe for Barcelona.

I november 2009 forstrakte han ligeledes en muskel i det venstre lår. Den holdt ham kun ude ganske kortvarrigt. Således missede han et Champions League-opgør mod Inter. Et opgør, som Barcelona alligevel vandt 2-0.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip