Messi hjalp Barca med ny træner

Lionel Messi har enorm indflydelse på banen i FC Barcelona. Det er langt fra nogen hemmelighed. Men hvor stor den lille argentiners indflydelse er udenfor banen, er alligevel en mindre overraskelse.

Det er således Messi, der delvist står bag ansættelsen af FC Barcelonas nye træner, landsmanden Gerardo 'Tata' Martino. De to kender hinanden ganske udmærket, da de stammer fra samme by i Argentina, Rosario, og Messis far er en god bekendt af den nyudnævnte Barca-træner. Derfor stod det lige for at anbefale Martino til ledelsen i Barca, da Tito Vilanova trak sig på grund af sin kræftsygdom.

- Jeg kender ikke detaljerne, men jeg ved, at Jorge (Messis far, red.) og Lionel har påvirket ledelsen, som bad dem sige deres mening. Men jeg ved ikke, hvor meget de har sagt, sagde Gerardo Martino tirsdag på sit første pressemøde som ny træner for den catalanske storklub.

Lionel Messi har da også udtrykt glæde over ansættelsen af Martino, der har fået en to-årig kontrakt i Barcelona. Tirsdag skrev den argentinske verdensstjerne - ifølge den spanske avis AS - følgende på det sociale medie WeChat:

- Sikken dejlig overraskelse, at Martino blev valgt som træner for dette hold (FC Barcelona, red.)

Nu får de to argentinere masser af muligheder for at udvikle deres bekendtskab.

 

 

 

Dagens Gossip