Messi kom, så og sejrede

Han ville være uhyggelig, hvis det ikke var, fordi han er så lille og sød.

Det er selvfølgelig Lionel Messi, den lille argentiner med et lige så renskuret image som Mickey Mouse, vi taler om.

Han har været ude med en skade et par kampe. Og kunne i den tilstand ikke gøre en forskel, da Barcelona blev sportsligt lemlæstet i Champions League i semifinalen af Bayern München. Men søndag viste den lille boldkunstner endnu engang, at han gør en forskel som ingen anden.

Barcelona var hjemme på Camp Nou bagud 1-2 til Real Betis ved pausen, og det kørte ikke for hjemmeholdet, der havde Messi på bænken.

Ti minutter inde i anden halvleg dukkede David Villa dog op og udlignede. Han havde imidlertid også brændt mange chancer indtil da, så træner Tito Vilanova tog med det samme konsekvensen og spillede sit es ud i jagten på tre point.

Ind med Messi, og Camp Nou eksploderede i begejstring. Der straks tog til, da argentineren på sin første aktion i kampen, et frispark, skarpt curlede bolden i mål til Barcelona-føring 3-2.

Og Messi var ikke færdig. Ti minutter senere scorede han også til slutcifrene 4-2, efter en række kombinationer, han selv igangsatte, inden Messi via Iniesta og Alexis Sanchez igen modtog bolden fra sidstnævnte og trillede den det sidste stykke vej i mål.

Barcelona er nu kun én sejr fra at sikre sig det spanske mesterskab med fire spillerunder igen. Og det er 21. kamp i træk i La Liga, hvor Lionel Messi er på banen, at han også scorer. Det kan vist ikke gå galt, kan det?

 

 

 

Dagens Gossip