Messi lukker måltørkesnakken med to CL-scoringer

Der har været snakket meget om Lionel Messis form og manglende målfarlighed på det seneste, men argentineren satte et foreløbigt stop for diskussionerne med sin indsats i onsdagens Champions League-kamp mod Milan.

Selv om han i perioder af kampen ikke var alt for synlig, blev han alligevel matchvinder med to scoringer i 3-1-sejren over de italienske gæster.

Sejren betyder, at Barcelona er sikker på at havne på en af de to øverste pladser i gruppen og dermed allerede er klar til 1/8-finalerne.

Kampens første halve time var uden de store højdepunkter. Ingen af de to hold spillede sig frem til ret meget, men så livede kampen alligevel op i det sidste kvarter inden pausen.

Ignazio Abate hev i Neymar i Milans straffesparkfelt, og selv om det ikke var nogen stor forseelse, udløste det et straffespark.

Det blev omsat sikkert af Lionel Messi, som dermed igen fandt vej til nettet efter en for ham uvant lang periode på fire kampe uden mål i den spanske liga.

Og det blev endnu bedre for Barcelona, der 10 minutter efter scorede endnu engang, da en helt umarkeret Sergio Busquets satte hovedet på et frispark af Xavi.

Så burde kampen være lukket, men Milan fik en livline af Barcelona-forsvareren Gerard Pique, der uheldigt fik snittet et indlæg i eget net uden chance for keeper Victor Valdés.

Ret ufortjent, for Milan havde vitterligt ikke haft ret meget at byde på. En ineffektiv Robinho blev skiftet ud til fordel for Mario Balotelli, som skulle forsøge at sætte lidt mere fut i gæsternes offensiv.

Det var dog ikke meget, italieneren kunne udrette, og i stedet satte Messi med sit andet mål - hans 65. af slagsen i Champions League i 82 kampe - streg under, at Barcelona er det bedste hold i gruppe H.

Spanierne har 10 point og kan ikke længere hentes på førstepladsen. Milan har fem point, mens Ajax og Celtic hver har fire point.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip