Messi og Alves sikrer Barcelona-sejr over City

Manchester City har store ambitioner i Champions League. Men de bliver formentlig heller ikke indfriet i denne sæson.

Tirsdag aften vandt FC Barcelona med 2-0 på udebane over City på mål af Lionel Messi og Dani Alves.

Lionel Messi bragte efter 54 minutter Barcelona foran med 1-0 på et kontroversielt straffespark, som nok vil medføre en del diskussion i de kommende dage.

Citys kantspiller Jesús Navas mistede bolden, og på et hurtigt kontraangreb modtog Messi bolden og trak direkte mod mål. Messi blev nedlagt af Martín Demichelis, som korrekt blev vist ud for tacklingen, som var en nødbremse.

Demichelis var sur på den svenske dommer Jonas Eriksson, fordi forseelsen ifølge argentineren blev begået uden for feltet.

Det var meget svært at se i situationen for Eriksson, for det skete lige på kanten af feltet, og Messi var oppe i høj fart.

Citys kantspiller Jesús Navas følte sig kort inden det røde kort og 1-0-mål snydt for et frispark, hvor spanieren dog så ud til at falde meget let.

Barcelona styrede det meste af spillet foran et meget defensivt orienteret City-mandskab, der spillede med ni markspillere bag bolden før udvisningen af Demichelis.

City forsøgte dog at få udlignet og var også tæt på flere gange, men Barcelona stod stærkt i forsvaret med en mand mere på banen.

I slutminutterne af anden halvleg fordoblede Barcelona føringen, da den brasilianske back Dani Alves fornemt fik scoret til 2-0 efter effektivt samspil med den indskiftede landsmand Neymar.

Returopgøret i Barcelona spilles 12. marts.

/ritzau/

Dagens Gossip