Messi og Barcelona rykker fra Ronaldo og Real med sejr

14/03/2015

Lionel Messi indtog hovedrollen, da FC Barcelona lørdag aften lagde yderligere afstand til Real Madrid i toppen af den spanske Primera Division i fodbold.

Den argentinske boldkunstner scorede begge mål, da topholdet vandt 2-0 ude over Eibar.

Efter en halv time kom Messi på måltavlen for første gang, da han scorede på et straffespark.

Det blev dømt, efter at en afslutning fra ham blev pareret med armen af en modstander.

Tidligt i anden halvleg fordoblede Lionel Messi føringen, og det skete med et sjældent mål på hovedstød fra hans side.

Med sejren har FC Barcelona 65 point for 27 kampe, mens Real Madrid er nummer to med 61 point for en kamp færre.

Real møder søndag Levante på hjemmebane.

Lionel Messi kom med sine scoringer alene i spidsen for topscorerlisten med 32 mål.

Det er to mål flere end Real Madrids Cristiano Ronaldo, der ellers førte topscorerlisten klart tidligere i sæsonen.

Tidligere lørdag aften blev der spillet yderligere en kamp i Barcelona.

De forsvarende spanske mestre, Atlético Madrid, måtte nøjes med 0-0 ude mod Espanyol, og dermed forsømte Atlético muligheden for at passere Valencia på tredjepladsen.

Mestrene måtte undervejs indkassere et direkte rødt kort, som Miranda fik lige før pausen.

Atlético Madrid har 56 point for 27 kampe, mens Valencia, der har 57 point, sidder på den tredjeplads, der giver direkte adgang til Champions League-gruppespillet i næste sæson.