Messi og Falcao nærmer sig VM

Der blev ikke blot spillet VM-kvalifikationskampe i Europa fredag aften. Overalt i verden rullede den lille runde. Således også i Nord- og Sydamerika.

Netop i Sydamerika nærmer en af klodens mest interessante fodboldnationer netop nu, Colombia, sig en VM-billet med store skridt.

Hjemme i Barranquilla slog Radamel Falcao og co. Equador med 1-0 på et mål af AS Monacos James Rodriguez. Colombianerne har nu 26 point i den sydamerikanske kvalifikationsturnering og behøver kun én sejr i de sidste tre kampe, før en billet til Brasilien er i hus. Den første VM-billet siden 1998 i øvrigt.

Også Lionel Messis Argentina har 26 point. Uden at spille kom argentinerne helt tæt på VM i nabolandet. Argentina fører kvalifikationsturneringen på en bedre målscore end Colombia, og også her er blot en enkelt sejr nødvendig, inden grænsen til Brasilien kan krydses.

Også Chile med FC Barcelonas Alexis Sanchez og Juventus' Arturo Vidal som de største stjerner har kurs mod VM, mens Ecuador kæmper med Luis Suarez' Uruguay om den sidste af de fire direkte pladser til Brasilien. Fredag vandt Uruguay 2-1 i Peru. Suarez scorede begge mål.

Lidt længere nordpå spillede FC Københavns Christian Bolaños 86 minutter, da Costa Rica slog USA 3-1. Mellemamerikanerne står nu i en formidabel position i forhold til en VM-billet. Holdet fører den nordamerikanske kvalifikationsgruppe foran USA. Honduras sidder på den tredje og sidste af de direkte pladser til VM, mens giganten Mexico er presset i forhold til den normalt selvskrevne billet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip