Messi og Neymar stråler i Barcelonas storsejr

15/02/2014

Boldkunstnerne fra FC Barcelona tryllede og legede sig til tre point i den bedste spanske fodboldrække lørdag aften.

Hjemme på Camp Nou blev Rayo Vallecanos spillere gjort til statister i Barcelonas sejr på 6-0. Lionel Messi scorede to af målene, inden han blev skiftet ud 20 minutter før tid, og Neymar scorede et flot mål i sit comeback.

Dermed fik både FC Barcelona, Messi og Neymar en god optakt til Champions League-kampen mod Manchester City på tirsdag. Og holdet fortsætter kapløbet med Atlético Madrid, som vandt med 3-0 tidligere lørdag.

Adriano bragte hjemmeholdet foran 1-0 allerede i kampens andet minut, og fra det øjeblik var der ingen tvivl om udfaldet af kampen.

Lionel Messi øgede til 2-0 efter 35 minutter i kraft af en god aflevering fra Cesc Fabregas.

Messi lignede en mand, som nu er helt fri af skader. Argentineren stod bag afleveringen til Alexis Sánchez knapt 10 minutter efter pausen, hvor Alexis scorede til 3-0.

Scoringen til 4-0 var endnu en af de kønne kun tre minutter efter scoringen til 3-0.

Et fint samarbejde mellem Fabregas og Iniesta endte hos Pedro Rodriguez, som øgede til 4-0.

Kampen udviklede sig mere og mere til spil til ét mål. Rayo Vallecano havde ingenting at byde ind med.

Neymar fik den sidste halve time på banen efter rundt regnet en måneds skadespause. Den unge brasilianer lagde ud med at misbruge en chance, men lagde straks efter op til en gylden mulighed til Dani Alves.

Messis anden scoring kom 22 minutter før tid. Denne gang med en god aflevering fra Neymar.

Med lørdagens to scoringer er Lionel Messi oppe på 228 mål i ligaen.

Neymar har scoret syv. Det syvende kom kort før tid. Han modtog bolden midt på banen. Trak mod målet, rundt om to-tre modstandere og sparkede langt ude fra. 6-0.

Med sejren fortsætter FC Barcelona kapløbet med Atlético Madrid i den bedste spanske fodboldrække. Atletico vandt lørdag med 3-0 over Real Valladolid.

Raul Garcia bragte hjemmeholdet foran allerede i kampens tredje minut. Og kun et minut senere blev det 2-0 ved Diego Costa. Forsvarsspilleren Diego Godín fra Uruguay øgede til 3-0 i anden halvleg.

FC Barcelona fører den spanske liga med 60 point for 24 kampe, præcis det samme som Atlético Madrid på andenpladsen. Real Madrid er nummer tre og vil med sejr søndag komme helt lige med de to andre topklubber.