Messi overgår Maradona

Det er ikke altid antallet af mål, der afgør, hvem der er den bedste fodboldspiller i historien. Men Lionel Messi har nu taget et vigtigt skridt i kapløbet med fortidens legende Diego Maradona ved at score flere mål på det argentinske landshold.

Natten til lørdag scorede Lionel Messi hattrick i 4-0-sejren på udebane over Guatemala. Med den lette sejr i venskabskampen er det lille Barcelona-ikon nu oppe på 35 officielle landskampsmål i 82 kampe. Diego Maradona nåede 34 mål, da han repræsenterede Argentina over 91 kampe i både 70'erne, 80'erne og 90'erne.

- Det var den mindst vigtige ting, sagde Messi, ifølge Reuters, efter kampen om overhalingen af sin landsmand og tidligere landstræner.

Selvom 25-årige Messi stadig jagter det verdensmesterskab, som Diego Maradona vandt med Argentina i 1986, er der også stadig andre rekorder at indhente i landsholdsregi.

Mål nummer 35 var nemlig blot en tangering af angriberen Hernan Crespos målproduktion, mens rekorden stadig ligger trygt hos angriberlegenden Gabriel Batistuta i noget tid. Den tidligere Fiorentina-stjerne nåede at score 56 mål i sin landsholdskarriere.

Lionel Messi er startet på bænken i de seneste to landskampe mod Colombia og Ecuador, men var altdominerende fra start på et ellers reservespækket argentinsk landshold i kampen mod Ecuador. Udover at score tre mål, bidrog Lionel Messi også med den afgørende aflevering til Augusto Fernandez' mål til 2-0-føring. Messi rundede sit hattrick blot fire minutter inde i anden halvleg.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip