Messi: Ronaldo er en værdig vinder

Skrevet af admin

14/01/2014

Dagens topnyheder

Afstemningen om Fifas guldbold, Ballon d'Or, blev et yderst tæt kapløb mellem Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Franck Ribery, som i sidste ende faldt ud til Ronaldos fordel.

Det var første gang siden 2008, at hæderen som verdens bedste fodboldspiller ikke tilfaldt Lionel Messi, men det accepterede argentineren efterfølgende.

- Jeg vil gerne ønske Cristiano tillykke, fordi han er en værdig vinder. Jeg har ikke andet at sige. Det var et godt år for os alle (Ronaldo, Messi og Ribery), og det er derfor, vi er her. Jeg har ingen klager eller undskyldninger, siger Messi efter mandagens kåring i Zürich.

Også Messi brasilianske holdkammerat i Barcelona Neymar hyldede Ronaldo.

- Alle spillere ved, hvor svært det er at vinde priser, særligt en så stor som denne. Jeg håbede på Messi, men de tog en god beslutning. Ronaldo er også et idol for mig. Tillykke til Ronaldo, siger Neymar.

Den brasilianske landstræner Luiz Felipe Scolari, der tidligere har haft ansvaret for Ronaldo og Portugals landshold, havde også kun rosende ord til overs for vinderen.

- Jeg synes virkelig, at det er fortjent, ikke bare på grund af i år, men for alt det arbejde, Cristiano Ronaldo har gjort i så mange år. Han har arbejdet hårdt for at blive bedre år efter år. Han er fantastisk.

/ritzau/