Messi skadet i ny Barcelona-sejr

01/09/2014

Lionel Messi er sandsynligvis ikke med, når finalisterne ved sommerens VM-turnering, Argentina og Tyskland, onsdag mødes i et venskabsopgør. Den argentinske stjerne blev skadet, da Barcelona søndag besejrede Villarreal.

- Han har fået en forstrækning i højre ben. Der er tale om en mindre skade, oplyser FC Barcelona på sin hjemmeside.

Messi spillede samtlige 90 minutter i søndagens ligakamp og lagde op til kampens eneste mål, som den 19-årige debutant Sandro Ramírez scorede. Derudover havde Messi to skud på stolpen mod Villarreal, der var godt organiseret og holdt stand indtil det 82. minut.

Men sejren kan vise sig at være dyrekøbt: Ud over Messi blev den unge angriber Munir El Haddadi også skadet.

Efter to spillerunder topper FC Barcelona den spanske liga med seks point. Rivalerne fra Real Madrid derimod kollapsede og tabte 2-4 på udebane til Real Sociedad.