Messi stråler for Argentina med hurtigt hattrick

11/06/2016

Lionel Messi startede på bænken, da Argentina natten til lørdag spillede sin anden kamp ved Copa America, og den lille boldkunster havde åbenbart brugt tiden uden for banen til at aflure modstanderne fra Panama.

Ved pausen førte favoritterne med et enkelt mål, men det fik Messi hurtigt ændret, da han blev sendt på banen et kvarter inde i anden halvleg.

Bare syv minutter senere scorede Barcelona-stjernen til 2-0, og med cirka ti minutters mellemrum var han yderligere to gange på pletten.

Sergio Agüero slog sejren fast med Argentinas femte må i det sidste minut.

Panama gjorde det svært for sig selv, da Anibal Cesis Godoy blev udvist efter en halv times spil. På det tidspunkt havde Nicolás Otamendi dog allerede bragt sølvvinderne fra VM i 2014 foran.

Næsten 54.000 tilskuere overværede kampen på Soldier Field i Chicago.

I puljens anden kamp besejrede Chile, der er forsvarende Copa America-mestre, Bolivia med 2-1.

Men det holdt hårdt. Arturo Vidal bragte Chile foran kort inde i anden halvleg, men Bolivia fik udlignet ved Jhasmany Campos i det 61. minut. Først hele ti minutter inde i overtiden hev Chile sejren hjem, da Vidal udnyttede et straffespark.

Dommeren dømte straffespark, fordi han mente, at en spiller fra Bolivia havde hånd på bolden. Tv-billeder viste efterfølgende, at han tog fejl.

Argentina har maksimumpoint inden den sidste gruppekamp mod Panama, der som Chile har tre point. Bolivia har tabt begge sine kampe.