Messis skade skygger for Barcelonas sejr

26/09/2015

Der venter formentlig superstjernen Lionel Messi en pause, efter at den argentinske målsluger pådrog sig en knæskade i FC Barcelonas møde med Las Palmas i den spanske liga lørdag eftermiddag.

Barcelona vandt med 2-1, men det store samtaleemne under kampen var, at Messi allerede efter ti minutters spil måtte forlade banen efter at have fået et slag over knæet.

Han blev omgået kørt til undersøgelse på hospitalet, men ifølge rapporterne fra Barcelona kunne Messi selv forlade hospitalet til fods - omend let haltende.

Der er endnu ikke kommet noget frem om skadens omfang, og det er således uklart, om der venter ham en pause. Allerede på tirsdag skal Barcelona i aktion mod Bayer Leverkusen i Champions League.

Mens Messi måtte en tur sygehuset, sørgede Luis Suarez med to scoringer for at sikre den ventede hjemmesejr over gæsterne fra Gran Canaria.

Det blev 1-0 midt i første halvleg, og uruguayaneren fordoblede målscoringen kort efter pausen, da han udnyttede et oplæg fra Messis afløser, Munir El Haddadi.

Senere sendte Neymar et straffespark over mål, og publikum på Camp Nou fik en spændende afslutning, fordi det tre minutter før tid lykkedes Las Palmas at reducere.

Målet blev scoret af Jonathan Viera efter en fejl af Barcelonas Javier Mascherano, men tættere på kom de undertippede gæster ikke. Dermed fik Barcelona oprejsning ovenpå den pinlige 1-4-afklapsning mod Celta midt på ugen.

Med de tre point er Barcelona tilbage på førstepladsen i Primera Division med 15 point for seks kampe.

Pladsen er dog kun til låns, hvis Real Madrid senere lørdag aften besejrer Malaga på hjemmebane. Også Celta, Atlético Madrid og Villarreal kan i teorien overhale Barcelona i denne spillerunde.