Messis skattefusk-sag udsat til efter kamp

Retsmødet i sagen mod FC Barcelona-spilleren Lionel Messi og hans far er blevet udsat i 10 dage.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters, som meddeler, at høringen nu finder sted den 27. september.

Retsmødet var oprindeligt sat til den 17. september, dagen før FC Barcelona spiller hjemme mod Ajax i Champions League-gruppespillet.

Lionel Messi, som de seneste fire år er blevet kåret til verdens bedste fodboldspiller, er under anklage for skattefusk.

For cirka en uge siden kom det frem, at stjernespilleren og hans far havde indbetalt et depositum på fem millioner euro, cirka 37 millioner kroner.

Lionel Messi udtalte sig om sagen i juli, hvor han afviste alle spekulationer om skattesnyd.

- Vi har altid betalt alt det, vi har fået besked på. Jeg er sikker på, at vores revisorer kommer til at løse dette, sagde Messi dengang.

Skattesvindlen skulle angiveligt have fundet sted i årene 2007-09 i forbindelse med indtægter, som fodboldstjernen havde via sine mange sponsorjob.

De spanske anklagere har mistanke om, at Messi og hans far dengang oprettede selskaber i lande med lav skat - eksempelvis Belize, Uruguay, Schweiz og Storbritannien - for at undgå at betale skat af pengene i Spanien.

Lionel Messi er ifølge det amerikanske pengemagasin Forbes en af de bedst betalte sportsudøvere i verden. Forbes mener, at argentineren tjener 113 millioner kroner om året i FC Barcelona.

Derudover skulle han tjene små 120 millioner kroner årligt på sponsoraftaler med firmaer som Adidas, Pepsi og Turkish Airlines.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip