Mesterkok til OL i madlavning

Skrevet af Elo Christoffersen

29/09/2012

Mest læste i dag

 

Det foregår fra den 4.-10. oktober i Erfurt i Tyskland.

Mette Hvarre Gassner er blandt andet kåret til årets kok 2011 og hun tror på medaljer ved det kommende OL.

Det danske kokkelandshold deltager blandt 50 øvrige nationer. Her vil 14 af Danmarks dygtigste kokke forfølge barnedrømmen om at stå på medajleskamlen ved et OL.

Ved dette års OL i madlavning stiller Danmark med et reaktivt nyt og uprøvet hold i forhold til internationale konkurrence sammenhænge. Holdet består alligevel af en stribe store profiler, som blandt andet årets kok 2011 og bronze vinder ved Nordens bedste kok 2012, Mette Havrre Gassner fra Ti trin Ned i Fredericia og årets kok 2012, Daniel Kruse fra Stammershalle Badehotel på Bornholm. Kendetegnede for det hele det danske kokkelandshold, er at alle har gastronomisk øje for detaljer og hang til pertentlighed.

Talentmassen ved et OL er altid stor og specielt de øvrige skandinaviske lande og Tyskland og Frankrig har Mette Hvarre Gassner fra Ti trin Ned i Fredericia, store forventninger til.