Meteorologer tog fejl: Sommeren fortsætter i næste uge

Skrevet af Holger Madsen

11/07/2013
Rigtig mange danskere starter deres sommerferie her i weekenden, og derfor var det dårligt nyt med køligere sommervejr i næste uge. Prognosen lovede nemlig et vejrskifte til mere ustadigt sommervejr, men den tog fejl, og i stedet er der udsigt mere varme og sol. Fredag og lørdag kan vi vente op til mellem 20 og 25 grader, dog bliver det lidt køligere lørdag i Nordvestjylland, hvor man næppe når mere end 15 til 20 graders varme. Temperaturen om natten vil ligge på mellem 10 og 15 grader. Søndag skal en front så passere os, og det betyder mere blæst og koldere vejr. Temperaturen når ikke længere op end 15 til 20 grader, og vinden bliver jævn til hård fra nordvest og vest. Og her kommer så det nye: Mandag vender sommeren tilbage med sol og op mellem 17 og 22 grader. Tirsdag igen en del sol og lokalt op til 25 grader. Fra onsdag er prognosen så igen mere usikker, og noget kunne tyde på lidt mere ustabilt vejr. Men lad os nu se - i første omgang er sommeren i hvert fald forlænget til langt ind i næste uge. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Mest læste i dag

Rigtig mange danskere starter deres sommerferie her i weekenden, og derfor var det dårligt nyt med køligere sommervejr i næste uge.

Prognosen lovede nemlig et vejrskifte til mere ustadigt sommervejr, men den tog fejl, og i stedet er der udsigt mere varme og sol.

Fredag og lørdag kan vi vente op til mellem 20 og 25 grader, dog bliver det lidt køligere lørdag i Nordvestjylland, hvor man næppe når mere end 15 til 20 graders varme.

Temperaturen om natten vil ligge på mellem 10 og 15 grader.

Søndag skal en front så passere os, og det betyder mere blæst og koldere vejr. Temperaturen når ikke længere op end 15 til 20 grader, og vinden bliver jævn til hård fra nordvest og vest.

Og her kommer så det nye: Mandag vender sommeren tilbage med sol og op mellem 17 og 22 grader.

Tirsdag igen en del sol og lokalt op til 25 grader.

Fra onsdag er prognosen så igen mere usikker, og noget kunne tyde på lidt mere ustabilt vejr.

Men lad os nu se - i første omgang er sommeren i hvert fald forlænget til langt ind i næste uge.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information