To meter høj SvampeBob Firkant-gravsten fjernet fra kirkegård

Den dræbte Irak-veteran Kimberly Walker har fået fjernet sin gravsten bare få dage efter, den var blevet sat op på Spring Grove Cementery i Cincinnati. Årsagen er, at den to meter høje gravsten forestiller tegnefilmsfiguren SvampeBob Firkant, hvilket den historiske kirkegård fandt upassende.

Gravstenen blev rejst den 10. oktober, næsten otte måneder efter den 28-årige soldat blev fundet dræbt på et hotelværelse i Colorado. SvampeBob var Kimberlys yndlingsfigur.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Familien hævder, at de havde fået tilladelse til den store gravsten, hvor SvampeBob er iført militæruniform med Kimberly Walkers navn og rang. Det skriver Sky News.

Fra kirkegårdens side lyder det, at medarbejderen, som godkendte gravstenen, foretog en fejlvurdering. Men man er parat til at betale familien de 26.000 dollar, som tegneserie-stenen har kostet, samt dække udgifterne til en ny og mindre sten, der eventuelt kan minde lidt om SvampeBob Firkant.

LÆS OGSÅ: Mand strikker 4 meter halstørklæde - mens han løb marathon

Kimberly Walker blev kvalt og tævet ihjel på valentinsdag i februar. Hendes kæreste, som er sergent i hæren, er sigtet for drabet.

Se billedet af den usædvanlige SvampeBob Firkant-gravsten herunder: 

Dagens Gossip