Mette blev overfaldet på vej hjem fra byen: Nu advarer hun andre

Det havde egentlig været en god bytur, som 21-årige Mette Kjeldahl gik hjem fra alene natten mellem den 28. og 29. december. 

Men ud af det blå, sprang en ukendt gerningsmand, som overfaldt hende på vejen hjem.

Efterfølgende har Mette fortalt sin historie til Dagbladet Holstebro-Struer, hvor hun bruger oplevelsen til at advare andre: 

- Jeg var på vej hjem fra en sjov aften i byen. Jeg har gået der tusindvis af gange, og var ikke utryg på nogen måde. Men lige pludselig er han der bare. Han kommer fra min venstre side og tager fat i min nakke og hals og presser mig ned, så tager han fat i mit ben og slæber mig hen ad fortovet, mens jeg havde mine hænder i lommen, siger Mette Kjeldahl til Dagbladet Holstebro-Struer. 

Hun kan ikke huske, hvordan hun kom fri og hjem til sin lejlighed. Hun ved heller ikke, hvad manden ville hende; han stjal intet fra hende, og gjorde intet seksuelt ved hende.

Det gør dog ikke oplevelsen mindre chokerende, og hun har her dagene efter haft svært ved at sove og ved at føle sig tryg. 

For at føle, at hun "gør noget", satte hun sig til tasterne og skrev et opslag, der advarer andre mod at gå alene hjem:

- Kære venner. Jeg vil med dette billede blot fortælle, at det ER nødvendigt at blive hentet eller tage en taxa istedet for at gå hjem fra en sjov bytur... Desværre! Jeg er IKKE ude efter medlidenhed - jeg ønsker bare ikke, at andre skal udsættes for det jeg har været igennem (og stadig skal igennem i den kommende tid)..

Se hele opslaget, som er blevet delt, liket og kommenteret tusindvis af gange efterfølgende, fordi det tydeligvis vækker forståelse og medfølelse:
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Kære venner. Jeg vil med dette billede blot fortælle, at det ER nødvendigt at blive hentet eller tage en taxa istedet...

Posted by Mette Kjeldahl on Friday, January 1, 2016

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip