Mette Frederiksen scorer skuespillers eksmand: - Vi nyder vores kærlighed

Skrevet af Sol Stoffregen

05/09/2014

Mest læste i dag

Der er tid til andet end politik i den travle socialdemokratiske ministers liv. 37-årige Mette Frederiksen har netop offentligtgjort, at hun har fundet sammen med en ny mand. Det skriver BT.

- Ja, det er rigtigt, at jeg har mødt en ny mand. Han hedder Bo Tengberg, og vi er rigtig glade for hinanden, siger Mette Frederiksen til BT.

Læs også: Filmselskab får bøde for Bodils voldsomme ulykke

Og hendes udkårne er skuespilleren Trine Pallesens eksmand, filmfotografen Bo Tengberg, som er 12 år ældre end beskæftigelsesministeren. Trine Pallesen er datter af skuespilleren Per Pallesen. Se billede af Bo Tengberg nederst på siden. 

- Vi nyder vores kærlighed. Vi er glade og har det dejligt sammen. Jeg vil gerne bekræfte, at vi er kærester. Men mere vil jeg ikke sige lige nu, siger Mette Frederiksen til BT.

Læs også: Læge redder kræftsyg pige: Far giver lægen en uforglemmelig gave 

Tilbage i april fortalte Mette Frederiksen, at hun skulles skilles fra sin mand, Erik Harr, som er far til hendes to børn på henholdsvis 8 og elleve år.

Bo Tengberg, som har haft en finger i kameraføringen i film som Anja og Viktor (2001) og tv-serien Nikolaj og Julie (2002), mødte Trine Pallesen under optagelserne til tv-serien Rejseholdet. De gik fra hinanden i 2005 - sammen har de to børn. i 2006 fik Bo Tengberg en datter med en tysk skuespiller, som bor i udlandet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Se billeder af Bo Tengberg her: