Mette fundet død i køleskab: Politiet tavse om drabssag på Lolland

I øjeblikket fremstilles en 44-årig mand i grundlovsforhør for lukkede døre. Han er sigtet for drabet på den 40-årige Mette Bønnelykke Herholdt fra Lolland, som sidst blev set i live i december 2010. Manden er den dræbtes tidligere samlever, men politiet ønsker ikke at oplyse, hvad der har ført til anholdelse.

- Jeg kan kun sige, at det er gået meget hurtigt, siger vicepolitiinspektør ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, Søren Ravn-Nielsen til Dagens.dk.

- Det er ikke fordi, vi har fået et konkret tip, men det er den efterforskning, vi har foretaget, som har ledt os på sporet, fortsætter han.

Følg dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

I aftes fandt politiet det, der formentlig er liget af Mette Bønnelykke Herholdt, i et køleskab på en adresse i Dannemare. Liget vil senere i dag blive obduceret.

- Jeg har ingen bemærkninger til ligets tilstand, udover at når et lig har ligget i mere end to år, så er det klart, at tilstanden ikke er helt frisk, siger Søren Ravn-Nielsen til EB.dk.

Den anholdte nægter sig skyldig i drab, men erkender at have bortskaffet liget. Han hævder, at hun i december 2010 led en naturlig død.

Dagens Gossip