Mette Gjerskov modtog kremeret hund med posten

På Dagens.dk har vi beskrevet, hvordan fødevareminister Mette Gjerskov (S) siden nytår har modtaget tusindvis af henvendelser fra borgere, der er vrede over hundeloven. Onsdag modtog ministeren en død hund med posten.

- Har modtaget asken fra en kremeret hund med posten på kontoret i dag. Hmmm... #dkpol, skrev Mette Gjerskov på sin Twitterprofil klokken 21:17 i aftes. Fødevareministeren fik dog ikke den alternative pakke personligt. På Facebook skrev hun i aftes:

- Hører, at jeg i dag med posten har modtaget de kremerede rester af en hund. Har været til møder ude hele dagen, så jeg har ikke været forbi kontoret, men tænker alligevel at det er lidt mærkeligt...

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

Mette Gjerskov er som fødevareminister også ansvarlig for hundeloven, som i den seneste stykke tid har været til voldsom debat.

Siden 1. januar har Fødevareministeriet modtaget godt 5000 mails, og ministeren har på sin Facebook-profil fået talrige henvendelser fra frustrerede borgere. Det viser en gennemgang af indkomne henvendelser til Fødevareministeriet, Dagens.dk har gennemgået.

Kender du noget til den konkrete sag, vil Dagens.dk meget gerne høre fra dig på [email protected].

Dagens Gossip