Mette om 16-årig piges voldtægt: Det er din egen skyld, du blev voldtaget

En ung pige blev voldtaget på Vorbasse Marked natten til søndag. Tre mænd holdt hende nede, mens en fjerde mand forgreb sig på hende.

I den forbindelse er kommentator Mette Viktoria Pabst blevet forarget.

Men det er ikke kun selve overgrebet, som hun er vred over.

Hun bebrejder også alle de mennesker, som i kommentarsporet til avisernes artikler, peger på, at pigen har noget af ansvaret for voldtægten.

Derfor har hun skrevet et indlæg med overskriften for Jyllands Posten med overskriften: “Pige, det er din egen skyld, at du bliver voldtaget.”

Med sarkasmen drivende fra linjerne i hendes indlæg, skriver hun følgende:

- Det er jo klart, at hvis du kommer valsende forbi i mavebluse og lavtaljede cowboybukser, der sidder, som var de syet på din smækre ungpigekrop, så er du selv uden om, at mændene ikke kan styre deres lyster.

Læs også: Politiet efterlyser fire mænd: 16-årig pige voldtaget på marked

Udover at anfægte, at en piges påklædning giver nogen ret til at begå overgreb imod hende, så tager hun også fat i andre af de kommentarer, som folk er kommet med.

- For det andet skal du lade være med at gå rundt alene. Når du går helt alene på Vorbasse Marked, så skriger du jo nærmest: Voldtag mig!, skriver hun.

Hun fortsætter med at påpege, hvordan nogen tillægger en del af ansvaret til pigen, fordi hun ikke har lært selvforsvar og ikke havde tænkt på, at en anden pige blev voldtaget på selvsamme marked syv år tidligere.

Til sidst slutter hun af med et budskab, der ikke er til at komme uden om.

- Lad mig slå en ting fast: Det kan ALDRIG være hendes skyld, at hun bliver voldtaget. Aldrig, aldrig, aldrig! Intet kan tillade, at man voldtager et andet menneske.

- Det er ikke pigens skyld, det er ikke hendes forældres skyld, det er ikke vagternes skyld. De eneste, der bærer et ansvar for den frygtelige handling er de fire møgsvin af nogle gerningsmænd, slutter hun.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip