Meulensteen overlever Moyes-udrensning

Og som noget af det første er den nye manager begyndt at skifte ud i staben omkring holdet og indsætte sine egne folk.

Det koster blandt andet den assisterende træner Mike Phelan jobbet, ligesom målmandstræner Eric Steele er blevet fyret, skriver den engelske website goal.com. Til gengæld ser det ud til, at den tidligere Brøndby-træner René Meulensteen overlever som assisterende træner i Manchester United.

Mange United-fans vil sikkert blive stærkt berørt af, at især Mike Phelan får sparket. Han tiltrådte som Fergusons assistent i 2008 som afløser for Carlos Quieroz og har været med til at sikre klubben tre engelske mesterskaber og to ligacup-sejre side, ligesom Phelan selv spillede over 100 kampe for Manchester United fra 1989 til 1994 under Fergusons ledelse.

Eric Steele kom også til i 2008, og hans fyring kan få indflydelse på klubbens danske målmand Anders Lindegaards muligheder i klubben. Steele har arbejdet tæt sammen med Lindegaards konkurrent, den spanske førstemålmand David De Gea, siden denne kom til United fra Atletico Madrid, og Eric Steele har fået megen kredit for den spanske målmands udvikling.

At David Moyes renser ud i staben og hyrer sine egne folk, bør ikke komme som den store overraskelse. Ifølge goal.com gjorde Alex Ferguson det klart, da han meddelte, at han ville stoppe, at han ikke kunne garantere nogen ansatte en fremtid i United.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip