Mia pantede flasker for 66.000 kroner for at redde sin hest

24-årige Mia Emanuelson fra Norge fik besked af dyrlægerne om, at hendes fire år gamle hest Spotlight skulle aflives , medmindre hun kunne finde penge til en operation, som ville koste mellem 60.000 og 110.000 kroner. 

Men det var ikke penge, hun havde, og da hun tidligere havde aflivet en hest, og vidste hvor stor sorg der var forbundet med det, besluttede hun sig for at finde en løsning. 

- Jeg tænkte først, at jeg kunne prøve at sælge noget, men jeg fandt hurtigt ud af, at det ville være umuligt at samle så mange penge ind på den måde, siger hun til Varden.

Men i stedet for at sælge ting, fik hun en idé om at samle flasker. 

- Det lyder måske lidt mærkeligt, men jeg ved af erfaring, at det kan være ret indbringende at samle flasker, siger Mia Emanuelson.

Det var nemlig ikke første gang, hun havde tænkt tanken om pantflasker.

Som 17-årig lykkedes det hende at samle penge ind til en rejse til Kroatien på den måde, og derfor var der ikke så langt fra tanke til handling for den 24-årige kvinde.

I første omgang samlede hun pantflasker hos sine venner, og efterfølgende oprettede hun en side på Facebook ved navn 'Hjælp Spot'.

Og der gik ikke lang tid før hun blev kontaktet af personer, der ville hjælpe. Siden september har siden haft over 1000 følgere, og det har betydet, at hun kom i mål med pengene. 

- Jeg er helt overvældet. Jeg har ikke ord. Folk fra hele landet har kontaktet mig, og en del af dem har endda pantet deres egne flasker og så sat pengene ind på min konto. Det er simpelthen fantastisk, siger Mia Emanuelson til Varden

 

Dagens Gossip