Michael blev ringet op af sin paniske datter: - Vi bliver jagtet af en mand, som vil have os med ind i bilen

Michael Eismark havde lagt an til en stille og rolig fredag aften på sofaen hjemme i Bjæverskov ved Køge.

Det fik en opringning dog hurtigt gjort en ende på, og kort efter blev den rolige aften forvandlet af en hæsblæsende biljagt og et givtigt samarbejde med politiet.

Faderen fortæller om den gruopvækkende fredag i et opslag på Facebook, som er gået viralt.

- Min datter ringer kl. 22.00 fra en fremmed telefon, og med panisk stemme råber hun, at hende og hendes veninde bliver jagtet af en mand i en bil, som vil have dem ind i bilen, skriver Michael Eismark.

Han “letter” med egne ord fra Læsskovvej. Kort efter er han ved byens center, hvor han får de rystede piger ind i bilen.

- Og efter kort tid, og en hurtig forklaring fra pigerne, forsøger jeg at finde manden i den sølvgrå pickup. Vi møder ham på Ejbovej, og da jeg forsøger at få ham til at stanse, vælger han at køre ind over fortovet / rabatten, og stikke af, fortæller faderen.

Så let skulle manden dog ikke slippe. Michael Eismark optog jagten på bilen fra Bjæverskov til Vemmedrup og videre ud på motorvejen mod Ringsted.

- Jeg er selvfølgelig i kontakt med Politiet, men kan på grund af hans hasarderede kørsel, med overhalinger i nødsporet, kan jeg ikke komme tæt nok på, til at kunne aflæse hans nummerplade. Kort før Ringsted afkørslen (ved outletcenteret), lykkedes det at få nummerpladen, og et stykke inde i Ringsted by, får den søde Politimand (dame) overtalt mig til at slippe jagten, og lade Politiet overtage, skriver Michael Eismark.

Det lykkedes politiet at få fat i manden.

Læs også: Disse mødre fandt ud af, hvad deres teenagere havde gjort - så tog de dem med på politistationen

- Hvor er jeg lykkelig for at min datter og hendes veninde, handlede og var proaktive … og hvor er jeg lykkelig for at det var Politiet der stoppede ham, og ikke mig !!!!!, skriver han.

Lørdag afgav pigerne forklaring til politiet på hjemadressen, og alle foranstaltninger i forhold til manden er nu ifølge Michael Eismark taget. Han er glad for, at politiet reagerede så hurtigt.

- Det dersens Politi, virker sgu når man virkelig har brug for dem! - så tak for det, lyder det fra ham.

Læs hele hans opslag nedenfor.

Hvad der skulle ha’ været en stille og rolig fredag aften på sofaen, blev med en enkelt opringning til en aften med høj...

Posted by Michael Eismark on Saturday, June 4, 2016

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip