Michael Bublé benægter utroskab

Skrevet af admin

23/10/2015

Mest læste i dag

Han har indspillet to succesfulde julealbums, men hans ry er ikke uplettet som et snelandskab.

Rygterne om utroskab bliver nemlig ved med at forfølge den canadiske sangskriver Michael Bublé, der hårdnakket benægter, at forholdet mellem ham og skuespilleren Emily Blunt gik i stykker, fordi han var hende utro.

- Forholdet sluttede ikke på grund af utroskab, det endte, fordi vi ikke var de rigtige for hinanden, og nu er vi lige der, hvor vi skal være i vores liv, fortalte Bublé til tv-programmet "Entertainment Tonight Canada" ifølge US Weekly.

Derefter tilføjede sangeren, der har vundet fire Grammy-priser, at han stadigvæk er glad for sit forhold til Blunt, selvom de ikke er sammen længere.

- Emily er en smuk og kærlig person, og jeg er taknemmelig for den tid, jeg havde med hende og for forholdet. Uden hende ville jeg ikke have haft en chance for at elske mig selv nok til at kunne være sammen med en kvinde som min kone, fortalte Bublé, der i dag er gift og har en søn med den argentinske skuespillerinde Luisana Lopilato.  

Snakken om utroskab begyndte, da Emily Blunt, der blandt andet er kendt fra sine roller i "The Devil Wears Prada" og "Looper" undgik at svare direkte på et spørgsmål om utroskab under et interview med radioværten Howard Stern.

- Jeg ved det ikke, det er kompliceret. Jeg vil aldrig tale om det. Jeg kan ikke gøre det, sagde Emily Blunt og startede dermed spekulationerne igen.

/ritzau/FOKUS