Michael Bundesen kæmper for at vende tilbage til livet

Det var ikke kun danskerne hjemme i stuerne, der blev rørte lørdag aften, da den folkekære sanger, Michael Bundesen, siddende i en kørestol fik overrakt den fornemme pris ved Danish Music Awards 2013.

Michael Bundesen, som har været udenfor rampelyset i to et halvt år efter en voldsom blodprop, var også selv dybt bevæget, da han flankeret af sine to bandmedlemmer Michael Hardinger og Kim Daugaard takkede for årets DMA ærespris.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Det er helt fantastisk. Jeg er meget glad. Det mest fantastiske var publikums reaktion, da de hørte, at det var Shubidua, der havde vundet. Det var fantastisk, fortalte Michael Bundesen glædesstrålende til TV2.

Det var i maj 2011, Shu-bi-dua-forsangeren faldt om med en blodprop i hjernen i sit hjem i Skovshoved. Den oplevelse har efterladt Bundesen med en lam venstre side og en fast plads i kørestolen.

Men det var ikke en nedslået Bundesen, der fortalte om sin livssituation i lørdags til TV2.

- Det går godt. Jeg er ved at lære at gå igen. Og det tager tid. Lige nu kommer jeg rundt med den her smarte kørestol, som jeg kører rundt i, siger Michael Bundesen, der gerne vil vende tilbage på scenen med Shu-bi-dua. 

LÆS OGSÅ: Overvældet Michael Bundesen modtog ærespris i kørestol

Ifølge bandets guitarist Ole Kibsgaard er det bestemt ikke utænkeligt, at Shubidua med Michael Bundesen i front kan blive til virkelighed igen. Men det er et spørgsmål om forsangerens helbred.

- Helt ærlig: Jeg ved det ikke. Det er Michaels helbred og bedring og alt muligt, der afgør det, siger Ole Kibsgaard til BT.
 
Inden de tre bandmedlemmer gik på scenen for at modtage prisen, var Michael Bundesen i vældig godt humør, ifølge ex-shubben Michael Hardinger.
   
- Da vi sad og ventede på at komme ind, sagde han til mig: ”Ja, det er jo sådan det er, Michael, og så begyndte han at synge: ”Hva' mon man er – før man bliver til, et stjerneskud et puslespil …”, fra den Røde Tråd …", siger Michael Hardinger.
 

Dagens Gossip