Michael Damgaards EM-skæbne er uvis efter skade

Skrevet af admin

10/01/2016

Dagens topnyheder

Det så slemt ud, da håndboldspilleren Michael Damgaard fem minutter før pausen landede uheldigt og vred om på sin ene fod i Danmarks Golden League-kamp søndag mod Frankrig i Paris.

Magdeburg-spilleren, der blev hjulpet fra banen og efterfølgende fik store isposer om foden, frygtede da også en slem skade.

- Jeg tænkte jo med det samme, at det var EM, der var forbi. Hvad der egentlig skete, aner jeg ikke, men jeg var ikke i tvivl om, at det var skidt. Jeg kunne godt mærke det.

- Det var ikke så meget smerten, der var slem - det var mere de tanker, der fløj gennem hovedet, siger Michael Damgaard til Ekstra Bladet.

Danmark spiller på lørdag den første kamp ved EM-slutrunden i Polen. En skanning skal vise, om bagspillerens i øjeblikket hævede fod kan klare at være med, eller om der er tale om en længerevarende skade.

- Jeg ved faktisk ikke, hvad der skal ske. Det tager fysioterapeuten Peter Poulsen sig af, og så må vi se, siger Michael Damgaard.

Danmark, der også fik Mads Christiansen skadet i første halvleg, tabte hele 28-36 til de veloplagte franskmænd, der vandt Golden League.

Danmark møder på lørdag Rusland i den første EM-kamp i Polen.

/ritzau/