Michael Douglas som myremand

I en alder af 69 år påtager den Oscar-belønnede skuespiller sig sin første rolle af slagsen i en filmatisering af »Ant-Man« sammen med Paul Rudd.

Myremanden kommer fra forlaget Marvel Comics og så dagens lys i 1962.
Nu vil forlagets filmstudie flytte helten over på biograflærredet, ligesom det det er sket med en sribe andre successer.

Douglas skal spille videnskabsmanden Dr. Hank Pym, oplyste Marvels topchef Kevin Feige, da han løftede sløret for projektet i går.

»Med Hank Pyms rige historie hos Marvej var vi klar over at vi havde brug for en skuespiller, som kan tilføre figuren den vægt og statur, karakteren fortjener«, sagde Feige og tilføjede, at ledelsen hos Marvel »følte en utrolig lettelse, da Michael Douglas sagde ja til rollen«.

»Vi glæder os enormt til at se, hvordan han vil bringe Hank Pym tillive«, sluttede Feige.

»Wall Street«-stjernens figur har skabt en teknologi, der kan få mennesker til at krympe, så de bliver på størrelse med insekter og Douglas glæder sig. «Jeg har været ved at dø efter at lave en Marvel-film rigtig længe«, siger skuepilleren til nyhedsbureuet Reuters og tilfhøjer: »Manuskriptet er smaddersjovt, instruktøren er god og Dylan bliver vild med filmen«, sger Douglas med henvisning til sin 13-årige søn.

»Ant Man« instrueres af Edgar Wright, som også var manden bag kameraet på »Shaun of the Dead« og »Scott Pilgrim mod verden«

Filmen får efter planen verdenspremiere i sommeren 2015.

Dagens Gossip