Michael Hansen: Vi skal reparere for meget

Skrevet af admin

28/09/2014

Mest læste i dag

FC Vestsjælland holdt stand i 80 minutter på MCH Arena, før Sylvester Igboun scorede kampens eneste mål i 0-1-nederlaget til FC Midtjylland.

Det lignede ellers længe, at sjællænderne skulle hente sæsonens første point på udebane.

Efter en koncentreret indsats i første halvleg, hvor de hurtige offensive spillere fra FC Midtjylland ikke fik meget plads at boltre sig på, blev presset på FC Vestsjællands forsvar tungere efter pausen.

- Vi brugte mange kræfter på at reparere huller, hvilket vi til sidst ikke kunne holde til. Før pausen spillede vi os ud af deres presspil.

- Men i anden halvleg fik vi ikke løsnet det op, og så kom de virkelig buldrende igennem midten, siger FC Vestsjællands cheftræner Michael Hansen.

Gennem kampen havde FC Vestsjællands forsvar nok at se til med masser af indlæg fra begge sider.

10 minutter før slutfløjt steg FC Midtjylland-topscoren Sylvester Igboun umarkeret op på et indlæg og headede hjemmeholdet i front.

- Når man får mange standardsituationer og indlæg mod sig i feltet, så skal man være skarp som forsvarsspiller.

- Og lige pludselig sidder du en meter fra din mand, og så lægger bolden inde i kassen, lyder det fra FC Vestsjælland-træneren.

En af de spillere, der havde masser at se til med at dæmme op for FC Midtjyllands indlæg var Anders Due.

Wingbacken var efter kampen skuffet over, at holdet ikke formåede at fortsætte de lovende takter fra kampens første halvdel.

- Det er ærgerligt, at vi ikke kan holde roen fra første halvleg, hvor vi forsvarede os godt. I anden halvleg gik det rigtig dårligt.

- Vi havde nærmest bolden mere oppe i luften end nede på jorden, og så var det klart, at de fik et ekstremt overtag, lyder det fra 32-årige Anders Due.

/ritzau/