Michael Hemmingsen er ny cheftræner i FC Vestsjælland

Skrevet af admin

03/09/2015

Mest læste i dag

Det bliver den tidligere Randers- og Sønderjyske-træner Michael Hemmingsen, der skal hive FC Vestsjælland op af dyndet i den næstbedste fodboldrække.

Slagelse-klubben meddeler, at Hemmingsen er ansat som afløser for Michael Hansen, der blev fyret i tirsdags efter en sæsonstart uden sejr i de første seks kampe.

- Jeg er ekstremt glad for at være her. Nu trækker vi en streg i sandet, og så skal vi have arbejdet på at putte en vinderkultur ind i det her hold, siger Michael Hemmingsen.

Det er ikke første gang, FC Vestsjællands sportschef Jacob Gregersen ser Hemmingsens vej, når han skal ansætte en træner.

Det samme skete i 2009, da Gregersen var sportschef i Sønderjyske. Her hentede han sin tidligere forsvarsmakker i OB ind som ny træner, da Carsten Broe stoppede i klubben.

Hemmingsen var to år i Sønderjyske, inden han skiftede til Randers, hvor han året efter blev fyret, selv om han netop havde ført klubben op i Superligaen.

Han kommer på en stor opgave i kriseramte FC Vestsjælland, der slet ikke er kommet på benene efter nedrykningen i foråret.

En lang række spillere har forladt klubben hen over sommeren, og førsteholdstruppen er efterhånden ekstremt smal, selv om den stadig rummer solide navne som Peter Nymann, Anders Kure og Morten Bertolt.

Onsdag fik vestsjællænderne en lille opmuntring med pokalsejren på 3-0 over danmarksserieklubben Avedøre.

Hemmingsen har allerede torsdag formiddag sin første træning med sin nye klub. På søndag er han på sidelinjen, når FC Vestsjælland på udebane møder HB Køge i den næstbedste række.

/ritzau/