Michael Jacksons far truet med injuriesag

Koreografen Wade Robson strammer kursen over for Michael Jacksons efterladte. Han kræver erstatning for seksuelle overgreb og truer nu sangerens far med sagsanlæg.

Optrapningen skyldes, at en rasende Joe Jackson fornylig såede tvivl om sandfærdigheden af Robsons påstande, hvilket nu udløser et modangreb.

Den australske koreograf og danser har fået sine advokater til at forfatte et brev, hvori Jackson senior anklages for bagvaskelse.
Popkongens far udtalte sig i en video, der blev bragt på TMZ.com, og hjemmesiden kan i dag løfte sløret for brevets indhold, der spiller på den generelle opfattelse af ofre for seksuelt misbrug:

»Deres udtalelse er specielt forkastelig, fordi Wade Robson først fornylig blev i stand til at stå frem, hvilket er tragisk karakteristisk for så mange, som har overlevet seksuelle overgreb«, skriver advokaten og tilføjer, at »enhver, som efterprøver sagens fakta, vil konkludere, at Deres udtalelse er fremsat i ond tro for yderligere at såre vores klient«.

Derefter følger truslen om sagsanlæg, hvis Jackson fortsætte med at angribe Robson.

Da Jackson junior i 2005 stod tiltalt for seksuelle overgreb på en 13-årig kræftsyg dreng, tog Robson sin gamle ven i forsvar. Han hævdede i vidneskranken, at popstjernen aldrig havde forgrebet sig på ham, mens han som dreng overnattede i Jacksons hjem. I starten af maj fik piben imidlertid en anden lyd. Robson gik til skifteretten i Los Angeles for at bane vejen for et erstatningskrav mod popkongens bo.

Dagens Gossip