Michael Learns To Rock første internationale kunstner, der giver koncert i Myanmar i 60 år

Michael Learns To Rock (MLTR) sætter endnu en knappenål på verdenskortet, når det berejste band den 31. marts giver koncert i Yangon, Myanmar.

Med denne koncert åbner Myanmar døren op for den vestlige musik, når MLTR som det første internationale band i over 60 år giver koncert i det tidligere så lukkede asiatiske land.

- Som det første internationale band i 60 år, der giver koncert i Myanmar har vi et ydmygt håb om, at vores musik og vores optræden kan være med til at give Myanmars befolkning en god oplevelse, og at vi samtidig kan være med til at styrke udviklingen i Myanmars placering på det musikalske verdenskort, siger bandets forsanger, Jascha Richter.

Koncerten finder sted i People’s Park i Yangon (tidligere Rangoon) foran 15.000 publikummer - en skarp kontrast til det beskedne akustiske setup, som MLTR i øjeblikket med stor publikumssucces og anmelderroser turnerer med under mere hjemlige himmelstrøg.

Når Jascha Richter, Mikkel Lentz og Kåre Wanscher hopper på flyet mod Myanmar er det med helt nye sange i kufferten. Deres 8. studiealbum ”Scandinavia”, som udkom september 2012, er blevet taget godt imod - både herhjemme og i Østen - og singlerne ”Renovate My Life” og ”Any Way You Want It” er allerede på vej til at blive lige så store hits, som for eksempel ”The Actor”, ”I Still Carry On”, ”Paint My Love” og alle de andre elskede sange i MLTRs omfangsrige bagkatalog.

Med koncerten i Myanmar kan MLTR samtidig fejre, at det i år er 25 år siden, fire unge fyre fra Århus fandt sammen og dannede Michael Learns To Rock.

Se musikvideoen "Someday" nedenunder.......

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip